6942923858 Θεολόγος, Θάσος

Ελαιοχρωματισμοι - Τεχνοτροπίες

 
 

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ - ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ
Πατήρας Κωνσταντίνος | Ελαιοχρωματισμοί & Γυψοσανίδες Θάσος


Τα χρώμα στους τοίχους του κάθε κτιρίου παίζουν σημαντικό ρόλο. Αποτελούν ένας βασικός παράγοντας που μπορεί να του αλλάξει την εμφάνιση, να τονίσει τα δομικά του χαρίσματα, να αναδείξει την μοναδική του ταυτότητα ή ακόμα και να του αλλάξει και να αναβαθμίσει τη φυσιογνωμία του.

Η επιχείρησή μας “ΠΑΤΗΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Θάσο, με φαντασία και πολύ μεράκι, μπορει να φέρει σε πέρας πάσης φύσεως ελαιοχρωματισμούς και τεχνοτροπίες, ανακαινίσεις μερεμέτια, σε οικοδομές, μονοκατοικίες, μεζονέτες, εξοχικά και καταστήματα σε όλη την Θάσο
.
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
  Ελαιοχρωματισμούς
  Σπατουλάρισμα τοίχων
  Φρεσκαρίσματα
  Λαδομπογιές
  Βερνίκια
  Τεχνοτροπίες
 
Παρακολουθώντας στενά τις εξελίξεις στην τεχνολογία των χρωμάτων, των τεχνοτροπιών και της διακόσμησης, είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις που θα κάνουν την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο μοναδικό και ξεχωριστό.
 
 
 
 
 

ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ

Με τις τεχνοτροπίες μπορείτε να δημιουργήσετε αντιθέσεις στους τοίχους σας ή να τονίσετε επιφάνειες και μέρη του σπιτιού. Στόχος της τεχνοτροπίας είναι να δώσει στο χώρο σας ένα διαφορετικό στυλ, ξεφεύγοντας από τον τυπικό, συνηθισμένο τρόπο βαψίματος.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, μπορεί να δημιουργήσει οποιαδήποτε τεχνοτροπία επιθυμείτε στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο προσφέροντάς σας ένα ξεχωριστό και μοναδικό αποτέλεσμα.

Η πολυετής εμπειρία στο χώρο των ελαιοχρωματισμών και των τεχνοτροπιών είναι η εγγύηση μας για άρτια εργασία. Τα εξειδικευμένα συνεργεία μας μπορούν να ανακαινίσουν το διαμέρισμα σας άμεσα, γρήγορα και εγγυημένα τόσο ως προς την ποιότητα των υλικών όσο και προς την λειτουργικότητα των χώρων σας.
 
 
ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ   ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ