6942923858 Θεολόγος, Θάσος

Γυψοσανίδες

 
 

ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ
Πατήρας Κωνσταντίνος | Ελαιοχρωματισμοί & Γυψοσανίδες Θάσος


Οι γυψοσανίδες είναι ιδανική επιλογή για ανακαίνιση χώρων αλλά και άλλα μερεμέτια. Είναι μια οικονομική και εύκολη λύση με πολλά πλεονεκτήματα, εκτός της εύκολης τοποθέτησης, που θα σας βοηθήσει να αναβαθμίσετε οποιονδήποτε χώρο. Έχουν μεγάλη αντοχή στην φωτιά, μικρό κόστος κατασκευής και παρέχουν ηχομόνωση από εξωτερικούς θορύβους. Παράλληλα, μπορούν να βαφτούν ή να αναδείξουν τη διακόσμηση, με μία τεχνοτροπία.

Με οδηγό την φαντασία, την τεχνογνωσία, καθώς και τη μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο της ξηράς δόμησης, η επιχείρησή μας “ΠΑΤΗΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Θάσο, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας πάσης φύσεως εργασίες στον τομέα της γυψοσανίδας.
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
  Χωρίσματα
  Ψευδοροφές
  Γύψινες διακοσμήσεις
  Βιβλιοθήκες
  Κρυφό Φωτισμό
  Επενδύσεις Γυψοσανίδας
  Τζάκια
  Οροφές ορυκτών ινών
  Ειδικές κατασκευές
 
 
Οι γυψοσανίδες μπορούν να χρησιμοποιηθούν με πολλούς τρόπους, για αυτό όλες οι ανάγκες και τα γούστα μπορούν να καλυφθούν. Μπορούμε να κρύψουμε κάποιες κατασκευαστικές ατέλειες που μπορεί να έχει ο χώρος μας, να κατασκευάσουμε διάφορα ράφια ή να προσθέσουμε διάφορες στυλιστικές πινελιές στο σπίτι μας έτσι ώστε να ανεβάσουμε την αισθητική του (π.χ. διάφοροι σχηματισμοί στο ταβάνι ή στον τοίχο).
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
 
 

Με συνέπεια και επαγγελματισμό μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας πάσης φύσεως εργασίες στον τομέα της ξηράς δόμησης, με εγγυημένα αποτελέσματα.