6942923858 Θεολόγος, Θάσος

Μονώσεις

 
 

ΜΟΝΩΣΕΙΣ
Πατήρας Κωνσταντίνος | Ελαιοχρωματισμοί & Γυψοσανίδες Θάσος


Ένα πολύ μεγάλο ποσοστό της ενέργειας που καταναλώνουν τα σπίτια σπαταλιέται για θέρμανση και κλιματισμό. Αν όμως προστατεύουμε το εξωτερικό του σπιτιού από την ηλιακή ακτινοβολία αλλά και από τις θερμικές απώλειες τότε η κατανάλωση αλλά και το κόστος θέρμανσης και κλιματισμού μπορεί να πέσει κατακόρυφα.

Η επιχείρησή μας “ΠΑΤΗΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Θάσο, χάρη στην μακροχρόνια πορεία της στο χώρο της οικοδομικής, έχει αποκτήσει την κατάλληλη πείρα και μπορεί να σας προσφέρει μοναδικές και ποιοτικές λύσεις για την μόνωση της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου.
 
 
 
 
 
ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ
Θερμομόνωση είναι ο τρόπος, η μέθοδος και τα υλικά που χρησιμοποιούμε για προστατεύσουμε τα κτίρια από την απώλεια ή την προσθήκη θερμότητας. Θερμομόνωση είναι η προστασία ενός κτιρίου από την ζέστη και το κρύο. Είναι η μέθοδος που μας επιτρέπει, να περιορίσουμε την θερμότητα που χάνεται μέσα από το σπίτι τον χειμώνα, αλλά και την ζέστη να μπαίνει μέσα στο σπίτι το καλοκαίρι.

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
  Μονώσεις Τοίχων      Μονώσεις Ταράτσας      Μονώσεις Πυλωτής
 
Προτείνουμε στους πελάτες μας ολοκληρωμένες λύσεις στις μονώσεις κτιρίων, με σεβασμό στις προσωπικές απαιτήσεις του εκάστοτε χώρου και στοχεύοντας σε άριστα αποτελέσματα, με κύριο σκοπό μας την τελική ικανοποίηση του πελάτη.
 
 
 
 
 
 
 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να έρθουμε στο χώρο σας, να εκτιμήσουμε δωρεάν τις εργασίες που επιθυμείτε και να σας δώσουμε την προσφορά μας.