6942923858 Θεολόγος, Θάσος

Πατητή Τσιμεντοκονία

 
 

ΠΑΤΗΤΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ
Πατήρας Κωνσταντίνος | Ελαιοχρωματισμοί & Γυψοσανίδες Θάσος


Η πατητή τσιμεντοκονία, είναι μία δημοφιλής και μοντέρνα επιλογή για τα δάπεδα, τους τοίχους και τις σκάλες σας, το μπάνιο σας. Είναι η μοντέρνα, λιτή και λειτουργική λύση με υψηλή ανθεκτικότητα. Εφαρμόζεται σε όλες σχεδόν τις επιφάνειες. Σε τοίχους, δάπεδα, γυψοσανίδες, μπάνια, κουζίνες, χτιστές σκάλες και πάγκους. Επίσης μπορεί να “ντύσει” και έπιπλα όπως πχ ένα τραπέζι, δημιουργώντας μοναδικά αποτελέσματα.

Για την προστασία της πατητής τσιμεντοκονίας από ρύπους, λάδια, χημικά κλπ. χρησιμοποιούνται ειδικά βερνίκια που ενώ την προστατεύουν απόλυτα, ταυτόχρονα διατηρούν τη φυσική της όψη αναλλοίωτη.
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
Η επιχείρησή μας “ΠΑΤΗΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Θάσο, είναι στην διάθεσή σας για να αναλάβει και να φέρει σε πέρας οποιαδήποτε εργασία με πατητή τσιμεντοκονία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

Δώστε στο χώρο σας μια μοναδική και προσωπική πινελιά, χάρη στις διαφορετικές υφές, τη μεγάλη γκάμα χρωμάτων, τα διαφορετικά φινιρίσματα των βερνικιών και τις βαφές ή βελατούρες με μεταλλιζέ εφέ.

Η εφαρμογή της γίνεται από το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας με σπάτουλα. Έτσι, το αποτέλεσμα είναι ακόμη πιο ιδιαίτερο και πρωτότυπο. Κάθε επιφάνεια στην οποία εφαρμόζεται είναι μοναδική και δεν μοιάζει με καμιά άλλη.
 
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
 
 

Με σύμμαχό μας την χρόνια πείρα μας στον χώρο, μπορούμε να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Βασική αρχή της επιχείρησής μας είναι η ποιότητα, η εγγύηση του τελικού αποτελέσματος απέναντι και στον πιο απαιτητικό πελάτη και η παράδοση του έργου στον προκαθορισμένο χρόνο.