6942923858 Θεολόγος, Θάσος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

 
 

ΠΑΤΗΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Ελαιοχρωματισμοί & Γυψοσανίδες Θάσος


Η επιχείρησή μας “ΠΑΤΗΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Θάσο, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με ανακαινίσεις και οικοδομικές εργασίες, προσφέροντας ποιοτικές και οικονομικές υπηρεσίες σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Θάσο.

Διαθέτοντας ένα εξειδικευμένο συνεργείο, που αποτελείται από έμπειρους και υπεύθυνους τεχνίτες, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας οποιοδήποτε ελαιοχρωματισμό επιθυμείτε, εντυπωσιακές τεχνοτροπίες, μοναδικές κατασκευές με γυψοσανίδες, ποιοτικές εργασίες μόνωσης και ξεχωριστές εργασίες πατητής τσιμεντοκονίας στοχεύοντας σε ένα άψογο ποιοτικά και αισθητικά αποτέλεσμα.
 
 
 
 
 
Επενδύουμε στην καινοτομία, στις νέες τεχνολογίες και προϊόντα, ενώ παρακολουθούμε διαρκώς τις νέες τάσεις και ιδέες στο χώρο του ελαιοχρωματισμού και τις διακόσμησης. Έτσι, μπορούμε να παρέχουμε σε κάθε πελάτη μας ιδανικές λύσεις που θα ταιριάξουν στο χώρο του και θα δημιουργήσουν ένα όμορφο περιβάλλον προσαρμοσμένο πάντα στο προσωπικό του στιλ.

Απευθυνθείτε σε εμάς για οποιαδήποτε μικρή ή μεγάλη εργασία θέλετε να πραγματοποιήσετε στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο και να είστε σίγουροι ότι θα την φέρουμε εις πέρας με την ίδια υπευθυνότητα και το ίδιο μεράκι.

Συνεργαζόμενοι με τις καλύτερες εταιρείες στο χώρο των χρωμάτων και της γυψοσανίδας αλλα και διαθέτοντας τον πιό σύγχρονο εξοπλισμό, μπορούμε να ολοκληρώσουμε με επιτυχία ελαιοχρωματισμούς, τεχνοτροπίες, κατασκευές με γυψοσανίδες, μονώσεις και εργασίες πατητής τσιμεντοκονίας. Επίσης, τα άριστα υλικά που χρησιμοποιούμε μας δίνουν την δυνατότητα να μπορούμε να σας εγγυηθούμε ένα τέλειο και ανθεκτικό αποτέλεσμα.
 
 
 
 
 
Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε με ελαιοχρωματισμούς και γυψοσανίδες, έχουμε αναλάβει και φέρει σε πέρας εκατοντάδες έργα σε όλη τη Θάσο. Έτσι, έχουμε αποκτήσει ένα μεγάλο αριθμό ευχαριστημένων πελατών οι οποίοι μας προτιμούν και μας προτείνουν.
 
 

Στόχος της επιχείρησης είναι η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών, η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας, η τεχνική υποστήριξη ανά πάσα στιγμή, καθώς και η συνεχής εξέλιξη μας σύμφωνα με τις απαιτήσεις της αγοράς.